Post by netbacknetfterco on Feb 5, 2022 19:02:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بیشتر همه هک ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
عا لی حرف نداره 👍👍👌👌😻
ساخت این بازی عالی است اما نیاز به تنظیمات دارد
بنابراین ژما خسته کننده نه سو نه رژ لب نه شلوار نه شلوار
اوم... می خواستم به چند سوال پاسخ دهم: قفل یا اتصال اینترنت ندارید یا.. باشه من عاشق این بازی زنده هستم و این یک تجربه عالی برای همه توجه داشته باشید که اگر شما یک ظاهر طراحی را دوست دارید، این کار شما را از بین می برد
نه خوبه و نه بده فقط یکم هر مغازش تکراریه ولی هرکی یه نظر داره و نباید فحش داد🙂 دست سازنده هم برای زحمتش درد نکنه😗
این بدترین بازیی است که تا به حال بازی نکرده ام من فقط 1 ستاره می دهم زیرا گزینه دیگری برای نوشتن ایمیل وجود ندارد من از این متنفرم می خواهم بگویم که لازم نیست وقت خود را کم کنید
این بازی خوب است وجود دارد بارهای از گزینه مد شیک
اوه!!!!! بدترین بازی تاریخ خیلی کند است ..... چیز جدیدی نیست ... بدترین تجربه
تبدیل شدن به یک دختر سبک مشهور هالیوود! لباس شهر VIP خود را! اگر شما در بازی های Makeover هستید، این یکی جوراب های خود را از دست می دهد. و اگر شما در بازی های Makeover نیستید، این یکی آن را تغییر خواهد داد! شما داغ ترین دختر سبک مد جدید در هالیوود است، و شهرت عالی شما در حال حاضر به شما شهرت و ثروت را به ارمغان بیاورد! مدل لباس های معروف مد و مشاهیر VIP را. ستاره خود را به ارمغان بیاورید و به آنها زیبایی های زیبا بدهید! ایجاد تنهای شگفت انگیز برای مشتریان - آنها لباس های مناسب برای
این کرک بازی و گوشی من همیشه میگه این بازی جواب نمیده
خیلی شیک است. خیلی بازی خوبی است. تنها مشکل این است که باید تبلیغات را تماشا کنید یا نسخه کامل را بخرید اما در غیر این صورت kt یک بازی عالی است
بازی سرگرم کننده بود اما تنها چیزی که در مورد آن دوست نداشتم این بود که در هر فروشگاهی کفش ندارید، می دانم که خریدهای درون برنامه ای دارد، اما حداقل باید در یک یا دو فروشگاه کفش وجود داشته باشد. به جای اینکه برخی چیزها را در فروشگاه ها در دسترس قرار ندهید، چرا برخی از فروشگاه ها را مانند دختر مرکز خرید قفل نکنید، اما بازی خوب است، بنابراین من به آن 3 ستاره می دهم.
بازی خوبی است اما ما در آرایش، آرایشگاه و غیره چیزهایی قفل داریم
این بازی خوبی است من ❤ این باعث می شود مردم بدانند که بپوشند
بازی وای است، اما من نمی توانم قفل کفش، دامن و زیورآلات را باز کنم، به همین دلیل به ما 3 ستاره دادم
بازی های کوکو اما یک مشکل این است که وقتی می خواهیم لباس ها را بخریم نمی توانیم به دلیل پول آنها و به سختی پول و مانند 120 یا در مورد آن باشیم، من فکر می کنم شما همین الان و قفل کنید که پولی نیست و فقط قفل آن را باز کنید. بنابراین نیمی از دوستان و دانلود نمی کنند پس اگر قفل لباس ها را باز کردید لطفاً لطفا قفل جاسوسی را باز کنید این بازی عالی است اگر همه چیزهایی را که در دختر شیک وجود دارد را باز کنید لطفاً آن را باز کنید.
عالی❤🌹⚘🌷💐😻😻😘😘🥰🥰
این یک برنامه خسته کننده است ... در این ما مجبور نیستیم لباس خود را انتخاب کنیم ... و همچنین یک خانم می گوید و ما باید آن را بخریم که دختر را لمس کنید ... و سپس مسابقه شروع می شود و ما باید بین دو دختر دیگر یکی را انتخاب کنیم ... و سپس اگر طرف راست را دوست داشته باشیم همیشه اشتباه می کنند ... من فقط از این برنامه متنفرم ... هرگز آن را دانلود نکنید ...😠😠😡😡😡
عالیه
من واقعا این برنامه را دوست دارم فقط کمی از آن متنفرم زیرا بعضی چیزها قفل هستند چرا نمی توان آن را باز کرد همه چیز در این دنیا پول است حتی بازی ها.
من 1 ستاره دادم، زیرا به نظر می رسد و سرگرم کننده است، اما تبلیغات و خرید چیزها، واقعا آزاردهنده است
بد نیست، اما اکنون همه چیز قفل شده است، بنابراین نمی توانید بدون پرداخت چیزی دریافت کنید، به نظر می رسد هیچ چیز اضافه ای وجود ندارد mmmmmm
این بازی آنقدر شگفت انگیز است که من نمی توانم به خاطر این بازی بخوابم
تبلیغات زیادی وجود دارد و به دلیل این تبلیغات نمی توانید به طور مداوم بازی کنید.
بازی بسیار جالب و پر از سرگرمی است اما تنها مشکل این است که اکثر موارد قفل هستند و منصفانه نیست
این بازی بسیار زیبایی است و من از آن لذت می برم، بنابراین با تشکر از کوکو
Çok güzel 😍😍
Stylist Girl: Make Me Fabulous Pro příležitostné hráče rxl
لطفا موارد بیشتری را باز کنید. من مدتی است که در جایگاه اول هستم و هنوز به همه موارد دسترسی ندارم. موارد باید زمانی باز شوند که فردی رتبه اول را به عنوان جایزه برای مقام اول کسب کند
من به این 2 ستاره می دهم فقط به این دلیل که وقتی بچه بودم دوست داشتم بازی را انجام دهم. وقتی برای دریافت گزینه مژه چشم نیاز به تماشای ویدیو داشتم بقیه را هم گرفتم اما حالا وقتی باید یک ویدیو ببینم و کلیک می کنم روی آن کار نمیکند و من متوجه نمیشوم. در کل این بازی خوبی است، اما لطفاً مشکلی را که ذکر کردم برطرف کنید.
همه مشکل تبلیغات دارند من یک راه حل در مورد آن برای داده های تلفن همراه شما دارم. و از شما می خواهید که قفل چیزی را با تبلیغات باز کنید، سپس روی آن و بعد از آن خاموش کنید
این بازی برای من خیلی خوب است به شما می گویم. یک بازی بسیار زیبا با لباس پوشیدن و آرایش است و حتی به شما اطلاع می دهد که چگونه 👗 لباس بپوشید، به همین دلیل به آن پنج ستاره 🌟 دادم، خداحافظ و مواظب خودتان باشید.
5 ستاره خاک زیره پای این بازی نمیشه خیلی با حاله باید ببینش پسرداییم که پسر قیافه اشو دید خوشش اومد 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
به طور مداوم همان تبلیغات را نشان می دهد و تقریباً 4 دقیقه طول می کشد تا بارگیری شود و سپس دوباره تبلیغ تکراری را نشان می دهد
همه چیز عالی است اما چیزهای دیگری که باید در این بازی بخریم و این بسیار آزاردهنده است
بازی شگفت انگیز 💯 اما چرا با ارائه اقلام رایگان ما را راضی نمی کنید 😡 ؟؟ برای باز کردن قفل باید ویدیو ببینیم و بد است💢😵😠🤮! این مشکل است وگرنه 5 ستاره برای آن. لطفا کاری کنید که قفلشان باز شود.💢💢💢💢
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual games ytcb
برای شروع بازی خیلی بد نبود... اما چرا باید همه موارد مهم را قفل می کردند
Stylist Girl: Make Me Fabulous Įprastos temos vlvb
چرا کشیدن آرایش و ناخن و چیزهای دیگر خیلی سخت است من به خاطر آن چیز بسیار ناامید شدم.
Sky Roller Spillehall zsg
Stylist Girl: Make Me Fabulous Thông thường ajt
این بازی فوق العاده است، مد من عالی است آنها لباس های رایگان هستند و به شما پول کافی می دهند تا چیزهایی بخرید که به چشمانم باور نمی کنم، من در وهله اول هستم که این بازی را دوست دارم
باز کردن قفل لوازم جانبی مانند کفش، برق لب و غیره بسیار سخت است. لطفا درستش کنید
لطفا این بازی را دانلود کنید، عالی است، اما یک چیز است که چرا همه آیتم های آرایش قفل می شوند. مانند رژ لب و همچنین در سالن ناخن. این کوچکترین اشتباه در این بازی است
این بازی خوب است من آن را دوست دارم اما نه خیلی زیاد. اگر قفل این بازی باز می شود من خیلی بازی می کنم لطفا آن را باز کنید ...
بازی جالب است اما همه چیز قفل است شما باید قبل از خرید آنها را بخرید.
من عاشق این بازی هستم 😀😀😀اما دخترا حتی با آرایش هم خیلی زشتن🙄🙄.و دامن،کفش و حلقه مو قفل شده،اگه کاری نشد همین الان حذفش میکنم🤔🤔🤔🤔.
من این بازی را دوست دارم، اما مشکل این است که بازی های کوکو طرح پول سازی است، آنها نمی خواهند شما از بازی لذت ببرید بدون اینکه هزینه ای برای چیزهایی که واقعاً باید در بازی ادامه دهید را پرداخت کنید ... همه برنامه های کوکو برنامه های پول ساز هستند و برای مردم نیست. برای لذت بردن از یک بازی
من این بازی را خیلی دوست دارم اما شما باید موادی را که ما روی مدل اعمال می کنیم باز کنید برخی فقط آنلاک هستند .
وقتی حوصله داری بازی کردن لذت بخشه.😊و من دوست دارم این کار رو قبل از خواب انجام بدم. اما از طرفی چیزهای اضافی زیادی داره و من ازش متنفرم.😠
بنابراین شما باید برای آرایش هزینه کنید، من به آن 3 ستاره می دهم و تبلیغات و چیزهای زیبا در تبلیغات وجود دارد، اما کار عالی است.